banner

EXIT Painike – hätäpoistumistien paras avaaja!

uusi-banneri-fi-240619.jpg

EXIT-työntöpainike oviin, joissa tarvitaan varmaa toimivuutta helppoa avaamista tai turvaa vaaratilanteissa.

Exit-Painike Ky – Exit-Painike varmatoiminen poistumisteiden avaaja.

Työturvallisuutta edistävä painike teollisuuteen

Osastoiviin oviin

Turvallisuussyistä osastojen välillä on oltava lukkiutuvia ovia, joissa joudutaan kulkemaan kantamuksia kantaen tai kärryjä työntäen. EXIT-painikkeella ovi on helppo avata vaikkapa taakalla tai kärryillä työntäen.

Muuntamot ja laboratoriot

Muuntamo- ja laboratoriotiloissa EXIT-painike asennetaan lukosta pystysuoraan alaspäin. Onnettomuuden sattuessa ovi on mahdollista avata savun tai kaasun täyttämässä huoneessa lattialta käsin. Jälkivalaisevalla teipillä varustettuna se näkyy hyvin sähkövirran katkettuakin.

Exit-Painike Ky – Exit-Painike hätäpoistien varmatoiminen avaaja.

Yleisötiloissa

Vaaran uhatessa saattaa syntyä paniikinomainen ryntäys ovelle. Ihmismassan paineessa on vaikea avata tavanomaista lukkoa. EXIT-painike avaa oven heti ihmisten työntyessä sitä vasten. Muutamissa maissa on säännöksiä, jotka määräävät julkistentilojen poistumisteiden oviin hyväksytyt aukaisulaitteet. EU-maissa on näitä säännöksiä viime aikoina kovennettu. EXIT 5000 sarja täyttää vaativimman luokan EN 1125 normissa joka pätee kaikissa EU-maissa.

Liikuntaesteiset

Helppokäyttöisyytensä ansiosta EXIT-painike on myös mainio liikuntaesteisen apuväline. Jokainen, joka pystyy liikkumaan saa myös EXIT-painikkeella varustetun oven auki. Voiman tarve minimoituu painikkeessa olevan SLIDING-tekniikan ansiosta.

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!